KEUKEN

Keuken vh Ongewenst Dier is een project van L.T.J producties 
het is een zgn Signaalkeuken
we  schenken aandacht  aan de situatie en eetbaarheid vd diersoorten die als plaagdieren worden gezien ,
bijv vd wilde ganzen worden per jaar ong 200.000 geschoten die overlast zijn voor boeren en luchthavens als  schiphol
90 % van de afgeschoten dieren blijven in het veld liggen 


de Ganzen croqueten zijn door ons ontwikkeld 
in samen werking met 2 topkoks  
ze zijn  100% wilde gans (schipholgans)
ambachtelijk gemaakt  ,uniek en  alle verschillend van vorm en gewicht



de eerste keuken van het ongewenst dier zag het licht tijdens de opening van het kunstproject de PUNT op het dijkgraafsplein, daar is ganzeragout geserveerd
tijdens de SALON dagen op het kunstenaarsterrein Nieuw en Meer zijn we begonnen met de nu al befaamde ,100% schipholganzenkroket
tijdens latere perfomances zoals tijdens de rollende Keukens is onze ganzenkroket verder ontwikkeld